Borduren kleding en meer

borduren-kleding-en-meerBorduren is een mooi en passievol vak waar veel gevoel en creativiteit in plaats vind. Met de jaren is het borduren dan ook gegroeid en krijgt steeds meer waardering. De technieken zijn zo aangepast dat de kwaliteit steeds beter en mooier wordt.

Door de machinale machines worden de logo’s zo op de kleding geborduurd dat het lijkt of het bedrukt is. De kleine details in een logo komen echt naar voren. Dit maakt het vak ook zo mooi om uit te oefenen. De klant weet zijn logo en wilt dit exact nastreven. Door een scherpe blik op de proef borduring te geven zal het beste resultaat behaald worden. De kleuren worden uitgekozen naar inzicht van het logo. Als in de toekomst het logo veranderd van kleur, dan kan dit direct aangepast worden. Maar denk ook aan verschillende kledingstukken hiervoor kunnen de kleuren worden aangepast zodat dit niet weg valt.

Borduren is niet alleen voor de zakelijke klanten maar ook zeker voor particulieren. De Klossenboss staat voor elke klant is er één en elke klant wordt dan hetzelfde behandeld. Komt u met 1 kledingstuk alleen voor een naam, dan bent u net zo welkom als een klant die met 100 kledingstukken komt. Het aantal is daarom ook niet belangrijk.

Elke aanvraag is uniek en wordt met zorg behandeld. De prijzen zijn maatwerk en wordt bepaald aan de hand van de aanvraag/ logo. Voor een logo wordt altijd een ontwerp gemaakt naar aanleiding van de afmetingen. Het ontwerp van het logo is eigendom van de klant. De kosten voor een ontwerp zijn eenmalig in de daarvoor bepaalde afmeting.

Heeft u interesse in een borduring, neem gerust contact op!

Neem gerust ook een kijkje in de portfolio!